Aluline A/S • Stengårdsvej 22 • DK-4340 Tølløse • Tel. +45 5918 6600
Udvikling - top - da

Proces og produktudvikling - fundamentet for et godt samarbejde

Vi sætter de gode idéer i produktion
Et godt samarbejde starter ofte med, at vi bliver forelagt en ny idé fra kunden. Gennem en tæt og fortrolig dialog søger vi at afklare det nye produkts parameterværdier samt deres betydning for fremstillingen af de enkelte komponenter.

Generationers erfaringer med in-house procesudvikling i vores eget udviklings- og værktøjscenter danner fundamentet for kontinuerligt, at kunne deltage aktivt i kundernes produktudvikling.

Vi bidrager med sparring om udviklingen af et procesoptimalt produktdesign. Gennem vurderingen af materialevalg, overflademuligheder og produktionsmetoder finder vi dén udformning, der bedst muligt udnytter den nyeste teknologi.

En værdianalyse af et eksisterende produkt kan også åbne vejen for et samarbejde med ALULINE. Ofte har den nyeste tekniske udvikling gjort det muligt at øge produktiviteten samt at drage fordel af nye materialer. Således at vores teknikere sammen med kundens udviklingsmedarbejdere bruger deres viden til i fællesskab at øge produktets konkurrenceevner.
Udvikling - hoejre - da