Aluline A/S • Stengårdsvej 22 • DK-4340 Tølløse • Tel. +45 5918 6600
Teknologi Top
Teknologi Venstre

Aluminium kompetencer

World Class Manufacturing
Automatisering, målrettet process engineering og vores LEAN program kombineret med lynhurtigt, fleksibelt, ultrapræcist produktionsudstyr og et i særklasse højt vidensniveau hos vores medarbejdere sikrer vores kunder enestående og fremtidssikre produktløsninger.

Den omfattende maskinpark inden for spåntagning omhandler bl.a. den nyeste CNC-teknologi herunder horisontale og vertikale fræsecentrer på 3-, 4- og 5 akser, drejecentrer med roterende værktøj og subspindler.
    
Vores team af teknikere og værktøjsmagere holder sig hele tiden ajour med udviklingen i de tekniske og materialemæssige muligheder og sikrer gennem kontinuerlige og omfattende investeringer, at vi konstant er helt på forkant med udviklingen.

Vi leverer montageklare komponenter, hvor ALULINE styrer og garanterer for hele produktet – inklusiv ydelser fra eksterne underleverandører.

Kunderne kan derfor koncentrere sig om at bruge og udvikle egne kompetencer, og trygt overlade til os at sikre at deres komponenter altid bliver fremstillet på den mest optimale måde.
Teknologi Højre